Nieuws

Pensioen Myriam Van Aken

Na meer dan 30 jaar zwaaiden we onze directeur uit. We wensen haar het allerbeste toe.

1 maand geleden

Vakantie

De school wenst iedereen een fijne, welverdiende vakantie. De leerlingen van de zesde leerjaar wensen we het allerbeste toe met hun nieuwe uitdaging.

1 maand geleden

01 06 2021 Start vrije inschrijvingen

Op di 01/06/2021 – 8.30 u. starten de vrije inschrijvingen.

2 maanden geleden

Neem je een kijkje in onze school?

Kijk binnen in onze drie vestigingen! Ontdek onze klassen, neem een kijkje op de speelplaatsen en bekijk onze toffe activiteiten!

3 maanden geleden

Toevoeging van 775 cm boeken aan onze bib!

De afgelopen weken werden er heel wat boeken binnengebracht om onze schoolbib te vullen. Op 5 oktober namen we de totaalstand op.

10 maanden geleden

Strapdag 18 september

Weinig πŸš— πŸš— te bespeuren deze ochtend aan onze schoolpoort!πŸ” Wel massa’s straffe stappersπŸšΆβ€β™€οΈπŸšΆβ€β™‚οΈ, stoere trappers πŸš΄β€β™€οΈen coole steppers πŸ›΄. Elke strapper ontvangt vandaag een kleurrijk strapbandje. Vandaag is het Strapdag. Duizenden kinderen in Vlaanderen komen te voet of met de fiets naar school. Duurzaam naar school is leuk, gezond, goed voor het milieu en […]

11 maanden geleden

Het nieuwe schooljaar is gestart!

Het nieuwe schooljaar is gestart. Lees verder voor een filmpje van al onze klassen.

11 maanden geleden

Sint-Joris gaat fluo van herfst tot krokus

Vanaf de herfstvakantie tot aan de krokusvakantie besteden wij meer aandacht aan zichtbaarheid in het verkeer. In de donkere maanden is het belangrijk dat iedereen “gezien” wordt in het verkeer. Daarom een warme oproep om altijd fluo te dragen.

2 jaar geleden

Inschrijvingen broers/zussen

Vanaf 9 november tot 18 december 2020 geldt de voorrangsperiode voor het inschrijven van broers en zussen. Maak dus een afspraak met het secretariaat voor de kerstvakantie!

2 jaar geleden

4 december: Bezoek Sint en Piet

Ook dit jaar zal de Sint een bezoek brengen aan onze school.

2 jaar geleden