Fietsenverkoop t.v.v. Argos

  • 10 maart 2023
  • Algemeen

Sint-Joris Fietsenverkoop ten voordele van ARGOS.

Op zaterdag 25/3/23 willen wij graag de Willebroekse onafhankelijke vereniging ARGOS in de schijnwerpers zetten. Enerzijds door een centje bij te dragen, maar anderzijds ook door hun werking toe te lichten.
ARGOS zet zich in voor mensen in nood. In eerste instantie waren dit vooral vluchtelingen, maar door stijgende (kinder)armoede is dat al lang niet meer hun enige doelgroep. Steeds meer gezinnen uit Willebroek vinden naar hen de weg. ARGOS is een warme organisatie gedragen door vrijwilligers.
Er zijn verschillende formules mogelijk voor het verkopen van je fiets (kinderfiets of volwassene) ZORG ER WEL VOOR DAT DE FIETS TECHNISCH IN ORDE IS!

Klik op onderstaande link of scan de QR code als je een fiets wil doneren.
Alvast bijzonder bedankt.

https://forms.gle/fj6AXkg3oq4BcCas8

Scan de code en vul het formulier in

Sint-Joris Team