Vacature kinderverzorg(st)er

  • 3 maart 2023
  • Algemeen

VACATURE KINDERVERZORG(ST)ER Wij zijn op zoek naar een voltijdse ambt als kinderverzorg(st)er met ingang vanaf 20 maart 2023 t.e.m. einde schooljaar in Sint-Jorisschool Blaasveld, kleuterafdeling Hinxelaar. Takenpakket Ondersteunende functie naast de klasleerkracht bij jongste kleuters (2,5-3j). Veiligheid en geborgenheid bieden bij dagelijks onthaal. Begeleiden toiletbezoek en ondersteunen van zindelijkheidtraining. Signalen opmerken rond emoties eigen aan […]

VACATURE KINDERVERZORG(ST)ER

Wij zijn op zoek naar een voltijdse ambt als kinderverzorg(st)er met ingang vanaf 20 maart 2023 t.e.m. einde schooljaar in Sint-Jorisschool Blaasveld, kleuterafdeling Hinxelaar.

Takenpakket

Contact opnemen met directeur kleuterschool (Goedele Keulemans) via: 03/886.57.09 of 0485/46 68 28
of via mail: goedele.keulemans@sintjorisblaasveld.be