Sint-Joris doet mee aan de actie: Helm Op Fluo Top!

 • 4 november 2022
 • Instapklas + 1K Hinxelaar
 • Privé: Instapklas
 • 2K Hinxelaar
 • 3K Hinxelaar
 • 1K Tuimeling
 • 2K Tuimeling
 • 3K Tuimeling
 • 1e leerjaar
 • 2e leerjaar
 • 3e leerjaar
 • 4e leerjaar
 • 5e leerjaar
 • 6e leerjaar

Actie loopt van maandag 7 november tot en met woensdag 8 februari.

We willen allemaal dat onze kinderen goed zichtbaar en beschermd naar school gaan. Daarom nemen wij deel aan de actie ‘Helm Op Fluo Top’ van de VSV. Door veilig (met een fietshelm) en zichtbaar (met reflecterende en fluorescerende kledij) naar school te komen, kunnen kinderen stickertjes sparen en prijzen winnen. De fluo-actie start in onze school na de herfstvakantie, en eindigt op woensdag 8 februari.

Meer info: www.helmopfluotop.be