FLUODAG 8 FEBRUARI

 • 4 november 2022
 • Instapklas + 1K Hinxelaar
 • Privé: Instapklas
 • 2K Hinxelaar
 • 3K Hinxelaar
 • 1K Tuimeling
 • 2K Tuimeling
 • 3K Tuimeling
 • 1e leerjaar
 • 2e leerjaar
 • 3e leerjaar
 • 4e leerjaar
 • 5e leerjaar
 • 6e leerjaar

Actie loopt van maandag 7 november tot en met woensdag 8 februari.

We zetten op 8 februari onze actie nog even in de kijker met onze mega fluo-dag. Iedereen mag in fluo naar school komen. Hoe opvallender, hoe beter. Zo worden we allemaal goed en graag gezien in het verkeer!
Draag daarom zeker ook nog je fluo hesje en helm na 8 februari 🙂

Sint-Joris doet mee aan de actie: Helm Op Fluo Top!

We willen allemaal dat onze kinderen goed zichtbaar en beschermd naar school gaan. Daarom nemen wij deel aan de actie ‘Helm Op Fluo Top’ van de VSV. Door veilig (met een fietshelm) en zichtbaar (met reflecterende en fluorescerende kledij) naar school te komen, kunnen kinderen stickertjes sparen en prijzen winnen. De fluo-actie start in onze school na de herfstvakantie, en eindigt op woensdag 8 februari.

Meer info: www.helmopfluotop.be