Annulatie: circus Jorisini

  • 18 maart 2020
  • Algemeen

Omwille van de maatregelen van de Nationale veiligheidsraad heeft dit ook gevolg voor ons project Circus en gaan de voorstellingen niet door. Kaarten kunnen via de kinderen terug worden meegegeven en worden dan verrekend via de volgende factuur. Externen kunnen hun kaarten contact op nemen via info@sintjorisblaasveld.be. Bedankt aan allen die zich ten volle hadden […]

Omwille van de maatregelen van de Nationale veiligheidsraad heeft dit ook gevolg voor ons project Circus en gaan de voorstellingen niet door. Kaarten kunnen via de kinderen terug worden meegegeven en worden dan verrekend via de volgende factuur. Externen kunnen hun kaarten contact op nemen via info@sintjorisblaasveld.be. Bedankt aan allen die zich ten volle hadden ingezet om dit project tot een schitterend einde te brengen.