Annulatie: circus Jorisini

  • 18 maart 2020
  • Algemeen

Omwille van de maatregelen van de Nationale veiligheidsraad heeft dit ook gevolgen gehad voor ons project Circus: voorstellingen werden afgelast. Kaarten kunnen via de kinderen terug worden meegegeven en worden dan verrekend via factuur Externen kunnen voor hun kaarten contact op nemen via info@sintjorisblaasveld.be. Bedankt aan allen die zich ten volle hadden ingezet om dit […]

Omwille van de maatregelen van de Nationale veiligheidsraad heeft dit ook gevolgen gehad voor ons project Circus: voorstellingen werden afgelast. Kaarten kunnen via de kinderen terug worden meegegeven en worden dan verrekend via factuur Externen kunnen voor hun kaarten contact op nemen via info@sintjorisblaasveld.be. Bedankt aan allen die zich ten volle hadden ingezet om dit project tot een schitterend einde te brengen.